AKCIJA ČIŠĆENJA IZVORA “TOMISLAV” I IZLET NA PLJUSKARU

Datum objave: 16. 4. 2016.

U subotu, 16. travnja 2016. godine Sibinjska udruga mladih organizirala je akciju čiji je cilj bio istraživanje i očuvanje prirodnih bogatstava naše okolice.

U jutarnjim satima brojni članovi i volonteri udruge te dragi prijatelji iz Udruge mladih Općine Podcrkavlje, kojima od srca zahvaljujemo što su se odazvali našem pozivu, okupili su se u blizini izvora “Tomislav” gdje je organizirana ekološka akcija saniranja divljeg odlagališta otpada. Prikupljeno je na desetke vreća otpada te je isti odložen u odgovarajuće kontejnere. Na ovaj način naši su volonteri dali svoj doprinos pripremi našeg poznatog izletišta za nadolazeće proljetne dane i izletničku sezonu.

Nakon kratkoga predaha uz hranu i piće, donaciju Općine Sibinj, uputili smo se na avanturistički dio – izlet na Pljuskaru, vođeni našim članom i volonterom Branimirom Ivanagićem. Sunčani proljetni dan i naporna šetnja do Planinarske kuće itekako se isplatila, ne samo kao prilika da upoznamo bogatstva svojega kraja, nego i da učvrstimo poznanstva među članovima naše mlade udruge.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPrint this page