HUMANITARNA AKCIJA ZA ANITU HERCEG

Datum objave: 03. 2. 2016.

Na inicijativu Saveza udruga mladih, Sibinjska udruga mladih odlučila se priključiti humanitarnoj akciji za mladu Brođanku Anitu Herceg, koju je bolest prikovala za krevet i cjelodnevnu brigu od strane članova najbliže obitelji.

Akcija je održana od 25. do 31. siječnja 2016. godine, a stanovnici Općine Sibinj svoje priloge su mogli ubaciti u kutije koje su članovi Sibinjske udruge mladih postavili na lokacijama u caffe bar-u Grič, caffe bar-u Enigma, frizerskom salonu Enigma, caffe bar-u Kavana Centar, caffe bar-u Azzurro te u sjedištu Sibinjske udruge mladih (zgrada Općine Sibinj).

Tijekom akcije prikupljeno je ukupno 1148, 60 HRK, a isti iznos uplaćen je na račun Anitine obitelji. Ovim putem zahvaljujemo se svima koji su se uključili u humanitarnu akciju makar i najmanjim novčanim prilogom ili nas podržali šireći obavijest o humanitarnoj akciji. Posebno se zahvaljujemo lokalima koji su nam ustupili mjesto za prikupljanje novčanih priloga. Nadamo se da ćete nas podržati i u našim budućim aktivnostima!

Fotografija: Studio za uljepšavanje “Enigma”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPrint this page