BOŽIĆNO UREĐENJE MJESTA I POSTAVLJANJE JASLICA

Datum objave: 04. 1. 2018.

Uvečer 15. prosinca 2017. godine središte našega mjesta zasjalo je blagdanskim sjajema, a pravom božićnom ugođaju zasigurno su uvelike pridonijele i prekrasne jaslice postavljene u sibinjskom parku.

OBILJEŽAVANJE DANA SJEĆANJA NA ŽRTVU VUKOVARA 2017.

Datum objave: 04. 1. 2018.

Kao i proteklih godina, Sibinjska udruga mladih organizirala je obilježavanje Dana sjećanja na žrtvu Vukovara.Zajedno s predstavnicima OŠ “Ivan Mažuranić” Sibinj, predstavnicima Općine Sibinj i brojnim mještanima pridonijeli smo tome da se ovaj veliki dan u našoj općini obilježi kao nikada ranije.

MENADŽMENT VOLONTERA

Datum objave: 04. 1. 2018.

Predstavnica Sibinjske udruge mladih sudjelovala je na edukaciji “Menadžment volontera” koju su održali predavači iz Volonterskog centra Osijek u periodu od 06. do 09. studenog 2017. u Slavonskom Brodu, u sklopu projekta “Eko eko volonterko” Udruge Eko Brezna.

NEDJELJA UZ DRUŠTVENE IGRE

Datum objave: 04. 1. 2018.

Niti dolazak hladnijih dana u godini nije stao na put aktivnostima i druženjima mladih Općine Sibinj. U nedjelju, 29. listopada 2017. godine članovi Sibinjske udruge mladih organizirali su zabavnu večer uz društvene igre.

DAN OTVORENIH VRATA

Datum objave: 03. 1. 2018.

Čime se bavi naša udruga? Kako postati njenim članom? Što znači volontirati u zajednici? Kako možemo utjecati na život naše lokalne zajednice? Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja, mladi Općine Sibinj mogli su saznati na Danu otvorenih vrata Sibinjske udruge mladih, održanom 11. lipnja 2017. godine.

EKO AKCIJA NA IZLETIŠTU PETNJA

Datum objave: 17. 7. 2017.

Članovi Sibinjske udruge mladih i ove su se godine skupili kako bi spojili ugodno s korisnim – 20. svibnja 2017. godine, izlet na jezero Petnja, sportske i druge aktivnosti spojili smo sa, sada već tradicionalnom, proljetnom ekološkom akcijom.

SIBINJSKA UDRUGA MLADIH NA ADVENTU U BEBRINI

Datum objave: 17. 12. 2016.

Ni iznimno niske temperature nisu nas spriječile da se odazovemo pozivu Bebrinske udruge mladih i 17. prosinca 2016. godine sudjelujemo na Adventu u Bebrini. Sibinjska udruga mladih bila je jedan od izlagača na spomenutoj manifestaciji, a naše su volonterke izložile kreativne radove članova udruge i djece, odnosno rezultate naših blagdanskih kreativnih radionica. Organizatori su se …

12